Dinsen > Some of our favorite recipies
English  Dansk 


Some of our favorite recipies

This is a collection of a few recipies of food we like

These pages are only available in Danish

Agurkepasta
Vores yndlingsopskrift i sommermånederne er en ret som vi er blevet inspireret til gennem et fransk madblad. Opskriften her er til to personer, målene er dog ikke helt præcise, da vi altid laver den på øjemål.

Grofthakket karse-pesto
En hurtig pesto, groft hakket, med soltørrede tomater og karse

Jordbær-lagkage-tærte
Denne ide til en jordbær-lagkage-tærte opstod fordi Anders havde købt lagkagebunde ved en fejl (han skulle have købt kabelbindere!).

Kokoskager med korender
En af vores yndlingssmåkageopskrifter - vi kunne ikke finde den på nettet, men den er så god at den fortjener at blive delt med jer andre. Den stammer fra et gammelt opskrifthæfte fra mejerierne.

Kalveleverpostej
Denne leverpostej laver vi af kalvelever som vi køber hos Anne-Bodil og Gert på Hansesodde

Pandekager
Mormors dessertpandekager er ganske almindelige. Vi holder meget af dem. Vi spiser dem med hjemmelavet vingelé, ribssyltetøj eller jordbærsyltetøj. Eller hvad vi nu har lyst til.

Pizza
Pizza skal være helt tynd og med en meget enkel topping. Dette er den bedste måde at lave pizza på. Opskriften passer også godt til en familie fordi man kan lave fire pizzaer, der kommer i ovnen mens man spiser.

Porre-kartoffelsuppe
En traditionel porre-kartoffelsuppe er god om efteråret. Denne er vist en opskrift fra Paul Bocuse

Rabarbartrifli
Denne opskrift er en rigtig sommer-ting. Den stammer fra Aarstiderne.com, som havde den i et nyhedsbrev i 2005, men da den er fjernet fra deres hjemmeside (og er rigtig god!) har vi lagt den her. Det er der nok ikke nogen, der kan have noget imod.
Contact information

English  Dansk 

Copyright © 1995-2008 Anders Dinsen

Page updated: 2006-07-23 13:56:36